Tel.: 02 880 51 79
Contacteer ons!
GA Technics: 24/7 bereikbaar voor uw elektriciteit

Uw elektricien in en rond Vilvoorde

Heeft u een elektricien in Vilvoorde nodig voor een herstelling of installatie? GA Technics bestaat uit twee gediplomeerde elektromechaniekers. Met ruim 11 jaar ervaring voeren ze allerlei soorten elektrische installaties uit en ook voor herstellingen kunt u 7 dagen op 7 op hen rekenen.

Elektriciteit leggen

We verzorgen al uw elektriciteitswerken, zowel bij nieuwbouw als voor renovaties. Bovendien staan we ook in voor het onderhoud en uiteenlopende herstellingen.

Domotica

GA Technics biedt u een volledig aanbod aan domotica. Van parlofonie tot videofonie, we zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u zelfs op afstand controle heeft over al uw installaties.

Elektriciteitskeuring

Voor een goede functionaliteit en voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat uw elektriciteit regelmatig gekeurd wordt. Al onze installaties worden volgens de huidige normen uitgevoerd en we bezorgen u een certificaat bij herstellingen. Bovendien vernieuwen we ook oude elektrische installaties.

Herstellingen

U kunt rekenen op GA Technics voor het herstellen van alle elektrische problemen. We zijn 24 uur op 24 bereikbaar voor noodgevallen en zorgen voor snelle en kwalitatieve herstellingen.

Verlichting en ledlampen

We bieden veel oplossingen voor klassieke en ledverlichting, zowel binnen als buiten. U kunt producten kiezen uit een catalogus met een speciale korting voor professionals. We verdienen niets aan de verkoop, enkel aan de installatie: zo bent u zeker van de beste prijs.

Tot uw dienst

We zijn 365 dagen per jaar beschikbaar, ook op feestdagen. We zijn tweetalige elektriciens uit Vilvoorde en werken in en rond Brussel, heel Vlaanderen, Henegouwen en Waals-Brabant. Aarzel niet om telefonisch of via het invulformulier contact op te nemen voor een gratis offerte op maat.